Retourbeleid

Retourbeleid

Annulering

 

We accepteren annuleringen van bestellingen voordat het product wordt verzonden of geproduceerd. Als de bestelling wordt geannuleerd, krijg je het volledige aankoopbedrag terug. We kunnen de bestelling niet annuleren als het product al is verzonden.

 

Retourneren

We accepteren het retourneren van producten. Klanten hebben het recht om binnen 14 dagen na levering van het product een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Om je retourzending te voltooien, hebben we een kassabon of aankoopbewijs nodig. Vraag onze klantenservice om het pakket naar het juiste adres te sturen.

Opmerkingen

Op maat gemaakte of gepersonaliseerde artikelen hebben geen recht op 14 dagen restitutie.

Als de retourzending wordt veroorzaakt door de consument, is de consument verantwoordelijk voor de verzendkosten. De specifieke kosten zijn gebaseerd op het koeriersbedrijf dat u kiest.

Als de ontvangen goederen om onze redenen beschadigd of niet in orde zijn, hoeft de consument de verzendkosten niet te betalen.

Er worden geen herbevoorrading kosten in rekening gebracht aan de consument voor het retourneren van een product;

 

Restituties


Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een ontvangstbevestiging per e-mail. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling. Als je terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt het bedrag automatisch teruggestort op je creditcard of oorspronkelijke betaalwijze, binnen een bepaald aantal dagen.

 

Te late of ontbrekende terugbetalingen

 

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.

Neem dan contact op met je creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat je terugbetaling officieel is geboekt. Neem vervolgens contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds geen geld teruggekregen, neem dan contact met ons op via support@superschoenen.nl

Als de retourzending wordt veroorzaakt door de consument, is de consument verantwoordelijk voor de verzendkosten. De specifieke kosten zijn gebaseerd op het koeriersbedrijf dat je kiest.

Als de ontvangen goederen om onze redenen beschadigd of niet in orde zijn, hoeft de consument de verzendkosten niet te betalen.

 

Neem contact op met onze klantenservice op via: support@superschoenen.nl voor het retouradres.